FC Glesborg på Facebook

FC Glesborg er en lidt anderledes fodboldklub. Hos os skal det først og fremmest være hyggeligt at være med. Derfor bruger vi hellere tiden på 3. halvleg, end på træning. Men når vi går på banen, er det for at vinde.

Der skal være plads til alle i FC Glesborg, uanset hvor aktiv man har lyst til at være, derfor har vi et forholdsvis lavt kontingent som alle har råd til. Vi har lavet flere forskellige kontingentmuligheder som modsvare det aktivitetsniveau du ønsker. Hvis du bøde ønsker at spille i FC Glesborg og FC Glesborg Handi vil det dog være nødvendigt at betale begge medlemsskaber, da vi betaler til 2 forskellige turneringsudbydere. 

 

Priser og medlemsskaber

 

Medlemmer – kontingent 600 kr. pr ½ år.

Som A-medlem har man førsteprioritet på holdkortet på vores seriehold i DBU turneringen. Hvis der er mere end 14 tilmeldinger til en kamp vil der roteres mellem de a-medlemmer der er tilmeldt.

Derudover bliver man inviteret til FC Glesborgs 2 årlige fester.

 

 

FC Glesborg Handi - kontingent er 500 kr. pr. ½ år. 

Som medlem af FC Glesborg Handi får du adgang til at deltage i FC Glesborg Handi´s turneringskampe. FC Glesborg Handi deltager også i andre stævner, som der vil være personlig betaling til. Såfremt man ønsker at deltage på FC Glesborg Handi og også i FC Glesborg almindelig turnering vil man skulle betale medlemskab begge steder.

 

Fanklub – 100 kr. pr. år.  

Som medlem af fanklubben støtter du FC Glesborg, og får en invitation til FC Glesborgs 2 årlige fester, samt eventuelle andre sociale arrangementer.

 

Indmeldelse

Man bliver medlem af FC Glesborg ved at udfylde og indsende nedenstående formular. Herefter vil kassereren sende en opkrævning kontingent der svare til det/de valgte medlemsskaber. Når kontingentet er betalt er man fremadrettet medlem hos FC Glesborg, og vil automatisk modtage fremtidige kontingenter og evt. aktivitetsbetalinger på mail indtil man udmelder sig på mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tilmelding til FC Glesborg