FC Glesborg på Facebook

FC Glesborg er en lidt anderledes fodboldklub. Hos os skal det først og fremmest være hyggeligt at være med. Derfor bruger vi hellere tiden på 3. halvleg, end på træning. Men når vi går på banen, er det for at vinde.

Der skal være plads til alle i FC Glesborg, uanset hvor aktiv man har lyst til at være, derfor har vi et forholdsvis lavt kontingent som alle har råd til. Vi har lavet flere forskellige kontingentmuligheder som modsvare det aktivitetsniveau du ønsker. Hvis du bøde ønsker at spille i FC Glesborg og FC Glesborg Handi vil det dog være nødvendigt at betale begge medlemsskaber, da vi betaler til 2 forskellige turneringsudbydere.

Priser og medlemsskaber

Medlemmer – kontingent 300 kr. pr ½ år.

Som A-medlem har man førsteprioritet på holdkortet på vores seriehold i DBU turneringen. Hvis der er mere end 14 tilmeldinger til en kamp vil der roteres mellem de a-medlemmer der er tilmeldt.

Derudover bliver man inviteret til FC Glesborgs 2 årlige fester.

Hvad gør vi i sæson 2021/22

Kontingent ændres til kun at være A-medlemsskaber, og fastsættes til 300 kr. pr ½ år. Der skal være 20 betalende for at melde hold til. (Kasper starter med at skrive rundt for at samle ”bruttotruppen” – hvis vi ikke spiller i foråret er kontingentet gældende for efteråret).

Hvis man ikke har et spillesæt, kan man købe et spillesæt til 450 kr. hos Djurssport.

Hvis man gerne vil spille, men ikke ønsker at købe tøj, så kan man få udlånstøj gratis, men det skal returneres vasket efter kamp. Hvis det ikke er returneret senest når halvsæsonen er gået får man en faktura fra FC Glesborgs kasser på 450 kr. for sættet. Ved udlevering af udlånstøj aflevere man navn, mail og telefon nummer på udlånslisten i FC Glesborgs klublokale. Spillerne der ønsker at spille er selv ansvarlig for at få fat i udlånstøj inden kamp.

FC Glesborg Handi - kontingent er 500 kr. pr. ½ år.

Som medlem af FC Glesborg Handi får du adgang til at deltage i FC Glesborg Handi´s turneringskampe. FC Glesborg Handi deltager også i andre stævner, som der vil være personlig betaling til. Såfremt man ønsker at deltage på FC Glesborg Handi og også i FC Glesborg almindelig turnering vil man skulle betale medlemskab begge steder.

Fanklub – 100 kr. pr. år.

Som medlem af fanklubben støtter du FC Glesborg, og får en invitation til FC Glesborgs 2 årlige fester, samt eventuelle andre sociale arrangementer.

Indmeldelse

Man bliver medlem af FC Glesborg ved at udfylde og indsende nedenstående formular. Herefter vil kassereren sende en opkrævning kontingent der svare til det/de valgte medlemsskaber. Når kontingentet er betalt er man fremadrettet medlem hos FC Glesborg, og vil automatisk modtage fremtidige kontingenter og evt. aktivitetsbetalinger på mail indtil man udmelder sig på mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmelding til FC Glesborg