FC Glesborg på Facebook

FC Glesborg er en forening med fokus på fællesskab og sociale aktiviteter. Her mødes vi om fodbold, men der lægges i høj grad også vægt på det sociale i foreningslivet udenfor banen.

Vi er organiseret med en bestyrelse bestående af 7 personer. Dertil kommer forskellige underudvalg, og du er altid velkommen til at kontakte os med nye idéer hvis du har input eller bidrag til at udvikle vores forening eller lokalområde.

FC Glesborgs bestyrelse

Formand:

Jimmy Vestergaard

Telefon: 2526 5755

Mail:

Næstformand:

Henrik Elkjær

Telefon: 4242 4423

Kasser:

Henrik Pedersen

Emil Søndergaard

Kasper Hougaard

John Jensen

Kasper Kurup Jensen

FC Glesborg senior

Cheftræner Herre:

Kasper Kurup Jensen

Tlf: 2262 2233

Cheftræner Damer:

PT ingen hold, så her er plads til dig!

Kampfordeler:

Peter Schumacher